Headerfoto2.png

Nieuws

MiniMax™

Habovi is verheugd u de nieuwe MiniMax™ voor te stellen: het eerste professionele, snoerloze airless spuittoestel in de verfindustrie met een professioneel zuigerpompontwerp op basis van ProSpray™-technologie. De prestaties van dit zuigerpompontwerp zijn vergelijkbaar met die van andere professionele airless spuitmachines van Graco.

Met deze spuitmachine kan de schilder meer service en een betere afwerking bieden: deuren die in een andere kleur geschilderd moeten worden, een muur waarvan de kleur er duidelijk uit moet springen, of radiatoren die een nieuwe afwerking nodig hebben. Dankzij de MiniMax™ kunnen al deze, en nog meer klussen gemakkelijk, snel en professioneel afgewerkt worden.”

De MiniMax™ spuitmachine is meer dan een doorbraak: de machine biedt een geheel nieuwe manier om te spuiten met behulp van airless technologie, een techniek die zijn weg zal vinden naar vele verschillende markten en toepassingen.
Het is een aanvullend gereedschap dat iedere schilder zou moeten hebben!

Ons verkoopteam staat paraat om u MiniMax™ voor te stellen en te demonstreren. Neem vandaag nog contact op voor uw persoonlijke afspraak: de ideale gelegenheid om zelf ook MiniMax™ uit te proberen! 

Neem contact op voor een afspraak:

0595-571715 / 0031 (0)6 22489657

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Applicatie Frencken Kozijnenlijm 0819

Habovi heeft in nauwe samenwerking met Frencken BV een applicatiemachine ontwikkeld waarmee je de kozijnenlijm  0819 vanuit 20 kg blikken kunt verwerken.Dit heeft aanzienlijke voordelen ten opzichte van het gebruik van kokers, hierdoor wordt de investering  snel terugverdiend.

De machine waar voor gekozen is is een gemodificeerde Graco toevoersysteem L20C. Speciale applicatie nozzle,s zijn ontwikkeld in samenwerking met de timmerindustrie.

Habovi heeft een machine beschikbaar gesteld voor demonstraties en testen.Voor een demonstratie of test kunt u contact opnemen met:

HaboviHenk Visser 06-22489657  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw contactpersoon van Frencken

FrenckenTelefoon 0495-583500    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u een passend advies, of een vrijblijvende demonstratie?

Maak een afspraak

Adresgegevens

Habovi Verfspuittechniek
Lemkesland 15
9965TV Leens

Contactgegevens

Tel: 0595 57 17 15
Fax: 0595 57 26 17
Email: info@habovi.nl

 

Graco